Byggstenen 2018

Vinnare


Emma Hermansson, Skanska (Tjänsteman)
Motivering:
Emma har varit engagerad och jobbat intensivt med vårt egenutvecklade projekt i Kirunas nya centrum, som nu äntligen har startat.Martin Broström, PEAB (Tjänsteman)
Motivering:
Martin har på kort tid etablerat sig som en ambitiös och kunnig platschef som fått mycket beröm både internt och från våra kunderMattias Eman, Hellströms bygg (Tjänsteman)
Motivering: 
Mattias har lång erfarenhet av att driva byggprojekt som genomsyras av minutiös planering och personlig närvaro. Det har lett till goda ekonomiska resultat, nöjda kunder och medarbetare.Mikael Olofsson, Älvsbyhus (Tjänsteman)
Motivering:
Mikael är en lojal och engagerad medarbetare som alltid sätter kundernas intressen först. Han har ett brinnande intresse för att lära sig nya saker, något som lett till att vi snabbt kan anpassa oss till förändringar i omvärlden


Simon Henriksson, HÖ Allbygg (Lärling)
Motivering:
Simon har på ett moget, koncentrerat och ansvarsfullt sätt tagit sig an och utfört sina uppgifter.
Simon Söderholm, SA Englund (Lärling
Motivering:
Simon har en drivkraft som är unik för hans ålder i kombination med en god grundkunskap och en bra initiativförmåga.Mari Landström, NCC (Administrativ resurs)
Motivering:
Mari är en mycket engagerad person som tar för sig och räds inte en utmaning. Hon är alltid positiv, hjälpsam och hugger in där det behövs. Hon peppar och pushar andra på ett mycket bra sätt, även under tuffa perioder. Kort sagt, Marie är en värdig mottagare av Byggstenen 2018.


Linus Häggström, LTU (Civilingenjör LTU)
Motivering:
Linus har gjort ett imponerande ex-jobb och föregått med gott exempel genom att stanna kvar uppe i norr. 
Resmål: Bryssel

Emma Hermansson
Linus Häggström
Mari Landström
Martin Broström
Mattias Eman
Mikael Olofsson
Simon Henriksson
Simon Söderholm
Studiebesök
Studiebesök BNP
Studiebesök 2 BNP
Stadsvandring Bryssel