Junior projektledare

Ta chansen att göra skillnad i Norrbotten som Junior Projektledare hos Norrbottens Byggmästareförening. Tillsammans med starka samarbetspartners driver vi utvecklingen av byggbranschen i Norrbotten. Nu söker vi en engagerad individ som vill vara med och forma Norrbottens framtid genom hållbara och sociala samhällsbyggnadsprojekt.

Om jobbet: Vi söker en engagerad kollega som vill vara med och driva föreningens utveckling. Du kommer att planera, koordinera, driva och genomföra olika projekt i nära samarbete med våra partners och medlemmar. Några exempel på de projekt vi bedriver är Byggkollo, resestipendiet Byggstenen, olika seminarier och medlemsaktiviteter. Arbetet kan också inkludera föreningens fastighetsbolag.

Dina ansvarsområden:
• Planera och driva föreningens projekt
• Hantera kontakt med samarbetspartners
• Underhålla relationer med föreningens medlemmar
• Bidra till utvecklingen av föreningens arbete

Kvalifikationer:
• Starkt intresse för byggbranschen och samhällsbyggnad
• Kommunikations- och samarbetsförmåga
• Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ

Erbjudande: Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas som projektledare och bidra till Norrbottens byggbransch. Du blir en viktig del av ett litet, engagerat team med tillgång till resurser och stöd för din professionella utveckling.

Intresserad? Låter det här intressant så skicka din ansökan och CV till erik.ranangen@nbfbygg.se. Märk ämnesraden med “Projektledare – Norrbottens Byggmästareförening”. Ifall du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Ranängen, chefstjänsteman på 076-126 92 53 eller Bodel Blom, Styrelserepresentant, 070-588 50 08

Urval sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Ansökningen stänger 2023-12-31.

Vi bygger Norrbotten!