25.02.2022

Stora Byggpriset till Anton Lundholm

Anton Lundholm, vd på Part Group AB, vinner Stora Byggpriset 2021.
Priset på 75.000 kronor delas ut av Norrbottens Byggmästareförening och Anton Lundholm får det för sitt arbete med Part Group. Motiveringen lyder:

“Part Group AB i Kalix har blivit en etablerad leverantör av prefabricerade badrum och har utvecklat ett koncept som skapat genklang i branschen. Företagets VD Anton Lundholm har målmedvetet utvecklat grundidén om industriellt byggande med kvalitetsfokus och långsiktigt skapat en stark kundbas med en mängd nöjda beställare. Verksamheten har hela tiden fortsatt att bredda sitt erbjudande till marknaden och de prefabricerar nu även kompletta bostadsmoduler och hotellmoduler.

När bolaget Isolamin i Överkalix i juni 2016 gick i konkurs tog Partab bara några dagar senare över verksamheten. De har i och med köpet kunnat utveckla sin verksamhet och koncept, skapat en stabil verksamhet och fler arbetstillfällen och är nu en av de största arbetsgivarna i Överkalix.”

Stora Byggpriset delas varje år ut till en person, som på ett påtagligt sätt främjat byggindustrin i Norrbotten. Vi hoppas att detta goda exempel, som nu får sin belöning, smittar av sig så att nya idéer utvecklas, nya satsningar görs och att investeringar kommer till stånd i länet.